13 Ocak 2021 Çarşamba

Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Twitter’da gördüğünüz ve hoşunuza giden videoları indirmek için, Twitter videosu nasıl indirilir sorusuna cevap niteliğinde olan yazımızı detaylı bir şekilde okumanız gerekmekte.

Twitter platformunda pek çok farklı kullanıcı tarafından yayınlanan Twitter videoları indirmek için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Bu yöntemler arasında Twitter video indirmek için özel olarak tasarlanmış olan internet siteleri daha çok ön planda olmaktadırlar. Bu siteler sayesinde online olarak videoları güvenli bir şekilde indirmek mümkündür. Ancak her zaman internet bağlantısı olmayabilir ve bu tip durumlarda daha farklı yöntemlere başvurulacaktır. Çevrimdışı olarak Twitter videoları izlemek için ise genellikle tarayıcı eklentileri kullanılmakta.

Twitter’da Video İndirmek İçin Hangi Adımlar Atılmalı?


Direkt olarak tarayıcı üzerinden Twitter’da yayınlanan ve hoşunuza giden bir videoyu oldukça basit bir şekilde indirebilirsiniz. Bu konuda atılması gereken ilk adım indirilmek istenen videonun URL’ini kopyalamak olmaktadır. URL’yi kopyalamak için ise videonun bulunduğu tweet’in üst taraflarında bulunan ok işaretine tıklamak ve daha sonrasında bağlantı adresini kopyalamak.

Twitter’da video indirmek için atılması gereken adımlar atılıp ilk aşama tamamlandıktan sonra video indirmek için tasarlanan siteye giriş yapılması da gerekiyor. Sitede karşımıza çıkan URL kutucuğuna daha önce kopyalamış olduğumuz linki yapıştırarak indirmeyi de başlatmak lazım. Video internet hızına bağlı olarak birkaç saniye ya da dakika içinde indirilecektir.

Eklenti Kullanarak Twitter Video İndirme


Hızlı ve pratik bir şekilde Twitter videosunu indirmek isteyenler, tarayıcılarına eklentiler yükleyebilmektedir. Oldukça kolay bir şekilde yüklenen eklentiler sayesinde istenilenden çok daha hızlı bir şekilde Twitter video işlemi gerçekleştirilmektedir. Hem Mozilla hem de Chrome için geçerli olan ve Twitter video indirmeye yarayan eklentilerin bulunması insanları memnun etmektedir.

Uygulama Kullanarak Twitter Video İndirme


Mobil cihazlarda Twitter videosu indirmek için cihazlara yüklenebilen bazı uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar kullanılarak kolay bir şekilde sevilen ve telefona kayıtedilmek istenen pek çok videonun indirme işlemi gerçekleştirilir. İstenilen videoyu hızlıca indirmek için uygulama ararken Google Play Store’da bulunan bazı uygulamalar da incelenebilir.

0 Yorum

Yorum Gönder

Yazıyla ilgili soru ve önerilerini bekliyorum