21 Mart 2021 Pazar

Kısa Linkler ile Para Kazanma

Kısa Linkler ile Para Kazanma


İnternetten para kazanmak isteyen bir çok kişi bulunmaktadır. İnternetten para kazanabileceğiniz bir yöntem ise kısa link yöntemidir.

İnternetten para kazanmak istiyorum diyorsanız, doğru stratejileri izlemeniz gerekmektedir. Doğru stratejileri izlemediğiniz doğrultuda, para kazanmanız ya mümkün olmayacaktır ya da az para kazanacaksınız. İnternetten gelen gelir genellikle ek gelir düzeyinde kalsa de doğrudan gelir yöntemi olan insanlar da bulunmaktadır. İnternetten para kazanmak istiyorum diyenlerin başvurduğu bir yöntem de link kısaltma yöntemidir.

Kolayca yerli ve yabancı link kısaltma sitesi bulacaksınız. Ancak bu noktada dikkatli olmanız gerekmektedir. Önünüze ilk gelen sitede çalışmak doğru olmayabilir. Link kısaltma sitelerini göz önünde bulundurduğunuzda üçe ayırabiliriz.

  • Güvenilir hizmet veren link kısaltma servisleri: Güvenilir hizmet veren link kısaltma servislerinde, ödemeler talep edildiği anda yapılmaktadır.
  • Hizmet vermeye yeni başlayan link kısaltma servisleri: Bu servisler yeni kuruldukları için ödemelerini düzenli bir şekilde yapıyor olabilirler ancak ileride ne yapacakları belli olmayan sitelerdir.
  • Güvenilir hizmet vermeyen link kısaltma servisleri: Ödeme talep ettiğinizde aksatan veya ödemenizi hiç yapmayan link kısaltma servisleri ise güvenilir hizmet vermeyen link kısaltma servisleridir.

Üç tip hizmet veren link kısaltma servislerine internette rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ancak sizin tercihiniz güvenilir hizmet veren link kısaltma servislerinden yana olmalıdır. İnternetten güvenilir bir şekilde para kazanmak istiyorum diyorsanız, bu konuda araştırma yapmalısınız.

Para Kazanma İşleyişi

Link kısaltma sitelerinin ana gelir kaynağı almış oldukları reklam gelirleridir. Siteler, reklam veren firmalardan bir ücret almaktadır ve siz de gösteriminiz doğrultusunda pay almaktasınız. Ödemelerde genellikle 1000 gösterim üzerinden yapılmaktadır. Firmalar link kısaltma servislerine reklamlarını göstermek için ödeme yapmaktadırlar. Ve sizler de bu reklamları insanların görmesini sağlayarak komisyon almaktasınız. Link kısaltma yöntemi para kazanma işleyişi bu şekildedir.

Yöntem

Link kısaltma sitelerinde link kısaltma bölümünü göreceksiniz. İlginç bulduğunuz bir haberin, videonun linkini buraya yapıştırmalı ve insanların bu linki merak etmesini sağlamalısınız. Linke tıklanma arttıkça siz de daha fazla gelir elde edeceksiniz.

Paylaşımın Yeri

Sosyal medya platformları, birçok link kısaltma servisinin hizmetini yasaklamaktadır. Twitter ve Facebook gibi platformlar, bu linklerin paylaşımına izin vermemektedir. Sosyal medya platformlarında bu işi yapmanızı önermiyoruz. Bu durum e-posta adresinizden yapacağınız mesajlarda da geçerlidir. İnsanlara topluk olarak bu e-postaları atmanız durumunda, bir süre sonra mesajlarınız spam kutusuna düşecektir.

Ödeme Eşiği Ve Yöntemleri

Link kısaltma sitelerinde dikkat etmeniz gereken ilk husus ödeme eşiği ve yöntemleridir. Dikkat etmeniz gereken ilk şey ödeme eşiğidir. Ödeme eşiğinin çok yüksek olduğu sayılara ulaşmak hiç kolay olmayacaktır.

Dikkat etmeniz gereken bir diğer yöntem ise ödeme yöntemleridir. Paypal hesabınız yoksa ve link kısaltma sitesi sadece paypal üzerinden ödeme yapıyorsa, ödemenizi alamamanız çok normal olacaktır. Son olaraksa kısa linkler ile para kazanmak mümkün diyerek yazımızı sonlandıralım.

0 Yorum

Yorum Gönder

Yazıyla ilgili soru ve önerilerini bekliyorum