23 Mart 2021 Salı

DLL Hatası Çözümü ve DLL Programı

DLL Hatası Çözümü ve DLL Programı


Son zamanlarda bilgisayar ve diğer teknolojik aygıtların kullanımın artmasıyla birlikte bilgisayarda var olan sorunlara da olan ilgi artmaya başladı. Bunlardan birisi ise DLL dosyası eksik hatası, bu yazımızda DLL dosyası eksik hatası çözümünü ele alacağız.

Windows 10'daki eksik DLL dosyaları, en yaygın DLL ile ilgili sorunlar arasındadır. Aşağıdaki başlıklardan bir DLL eksik olduğunda ne yapmanız gerektiğini ve Windows 10'da DLL dosyalarını nasıl değiştireceğinizi ele aldık. 

Windows 10'da, özellikle DLL onarım yazılımını kullandığınızda, eksik DLL dosyalarını değiştirmek kolaydır. Bununla yanı sıra sorun olan DLL'yi manuel olarak indirerek de çözülebilirsiniz.

DLL Dosyası Eksik Hatası Çözümü

Eksik veya bozuk DLL'leri düzeltmeyi veya değiştirmeye yarayan çok sayıda program var ve bunların çoğu da işe yarıyor. Fakat işleminizi sadece birinden yapabilirsiniz. Biz bu yazımızda Restore programını seçtik.

PC optimizasyonlarına kadar yardımcı olan diğer birçok harika özellik ile birlikte, Restoro eksik veya hasarlı olan DLL dosyalarınızı yeni, temiz ve güncel dosyalar ile değiştirecektir. Bu işlemleri, kendi DLL veri tabanını karşılaştırarak yapar ve eksik DLL'leri de buradan alır. Burada DLL hakkında kısa bir bilgi vermek gerekir DLL'ler ve kayıt defterleri, Windows'un düzgün çalışması için kullandığı değerli veri kitaplıklarıdır.

Bu nedenle, bozuk veya eksik olan DLL'ler veya kayıt defteri anahtarları çökmelerin, donmaların, hata mesajlarının önde gelen bir nedeni olabilir ve hatta yazılım ve Windows özelliklerini tamamen başlatmanızı engelleyebilir.

  • Bu nedenle Restore ile DLL hatası çözümünü hızlı bir şekilde yaparak bu sorundan kurtulmanızı sağlar;
  • Restoro'yu indirin ve yükleyin.
  • Restoro'yu başlatın.
  • Programı açtığınızda bilgisayarınızla ilgili verileri derleyecektir.
  • Bu işlemi sakın kapatmayın burada herhangi bir sistem kararlılığı sorunlarını ve olası kötü amaçlı yazılım bulaşmalarını bulmasını bekleyin. (Tarama tamamlandığında, Restoro size bilgisayarınızın mevcut durumunun bir özetini gösterecektir.)
  • Onarımı Başlat'a basın.

DLL Dosyaları Listesi

ysmenu.dll dosyası eksik

Birçok kullanıcı bilgisayarlarında ysmenu.dll dosyasının eksik olduğunu bildirdi. Bu büyük bir sorun olabilir, ancak sorunu SFC veya DISM taraması kullanarak çözebilmelisiniz.

Msvcr100.dll dosyası eksik hatası

Bu dosya genellikle Visual C ++ Yeniden Dağıtılabilir Kodları ile ilişkilendirilir ve gerekli bileşenler yüklendikten sonra sorun çözülmelidir.

T8extpex.dll dosyası eksik

T8extpex.dll, eksik olabilecek başka bir dosyadır, ancak çözümlerimizden birini kullanarak onu kurtarmanız gerekir.

0 Yorum

Yorum Gönder

Yazıyla ilgili soru ve önerilerini bekliyorum