22 Mart 2021 Pazartesi

Instagram Beyaz Ekran Sorunu ve Çözümü

 Instagram Beyaz Ekran Sorunu ve Çözümü
Instagram beyaz ekran sorunu ve çözümü en çok karşılaşılan sorunlar arasında yer almaktadır.

Instagram beyaz ekran sorunu ve çözümü bu sorunu yaşayan kullanıcılar tarafından merak edilen konular arasında yer almaktadır. Bu sorunun en temel üç nedeni bulunmaktadır.

  1. İnternet bağlantısında yaşanan sorunlar olabilir. Bu nedenle uygulamanın ana sayfasına giriş mümkün olmamaktadır.
  2. Instagram dışında uygulamayı kullanan farklı üçüncü parti yazılımlar nedeniyle uygulamaya erişim engeli gelmiş olabilir.
  3. Sunuculardan kaynaklanan nedenler olabilir.

Bu üç nedenden dolayı uygulamaya giriş yapılamayabilir ve beyaz ekran ile karşılaşılabilir. Bunların dışında telefonda karşılaşılabileceği gibi bilgisayar ve tablet üzerinde de bu sorunla karşılaşılabilmektedir.

Instagram Beyaz Ekran Sorunu Çözümü Nedir?

Instagram beyaz ekran çözümü için birçok farklı yol bulunmaktadır. Bu sorunu çözmek için birbirinden farklı alternatifler sorunu yaşayan kullanıcılar tarafından bulunmuş ve paylaşılmıştır. Çözüm olarak şu yöntemler uygulanabilir.

  • Telefon kapatılıp açılabilir.
  • İnternet bağlantısı ile ilgili sorun olabilir. Bu nedenle internet bağlantısının kontrol edilmesinde yarar vardır. Sorun çözülüp yeniden giriş yapılabilir.
  • Uygulamanın güncel olup olmadığı kontrol edilmelidir. Uygulama güncel değil ise güncellenerek bu sorun ortadan kalkabilir.
  • Yeni güncellemenin sıkıntılı olması beyaz ekran nedenlerinden biri olabilir. Eski sürüm ile giriş denenerek sorunun nedeni anlaşılabilir.
  • Telefonda bulunan ve uygulamayı kullanan diğer uygulamalar kaldırılmalıdır. Bu tarz uygulamalar hem güvenlik hem de donanım açısından cihaza sıkıntı çıkarabilir.

Bu çözümlerin yanında birkaç çözüm yolu daha bulunmaktadır. Bu çözüm yolları da yine denenen ve etkili olan çözüm yolları olarak karşımıza çıkmaktadır.

Instagram Beyaz Ekran Sorunu Nasıl Çözülür?

Instagram beyaz ekran hatası nasıl çözülür sorusuna verilecek diğer yollar ise şu şekilde sıralanabilir.

  • Uygulamayı tamamen cihazdan kaldırıp yeniden yüklemek.
  • Uygulama dışında tarayıcı ile hesaba giriş yapmak.
  • Baka bir cihazdan hesaba giriş yapmak.
  • Uygulamanın ayarlar sekmesinde önbellek ve verileri temizlemek

Tüm bu çözüm önerilerine rağmen herhangi bir düzelme sağlanmaz ise hesaba bilgisayar üzerinden giriş sağlanmalıdır. Eğer hesaba giriş yapılabiliyor ise telefonda bir sorun olabilir. Bu tür bir durumda teknik servis ile görüşmek en iyisi olacaktır. Sorularınızı yorum veya mail yoluyla benimle paylaşabilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Gönder

Yazıyla ilgili soru ve önerilerini bekliyorum