19 Aralık 2020 Cumartesi

WhatsApp İpuçları ve Bazı Hileleri

kullanımı bu ipuçları ve hileler sayesinde uygulamayı kullanmak çok daha kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleşiyor.

WhatsApp sadece ülkemizde değil dünya genelinde en çok tercih edilen ve en popüler mesajlaşma uygulamalarının başında geliyor.

Dünya üzerinden 2 milyardan fazla aktif kullanıcıya sahip WhatsApp internet üzerinden mesajlaşma platformalar arasında neredeyse tek başına bulunuyor. Ülkemizde de neredeyse her 3 kişiden biri WhatsApp uygulamasını aktif bir şekilde kullanıyor. Hal böyle olunca zaman kavramının giderek önemli olduğu günümüzde kullanıcıları uygulamayı daha hızlı ve verimli kullanmak için bazı ipuçları ve hileleri kullanabiliyor. Günümüzde uygulamanın çok daha hızlı, pratik ve etkili kullanılmasına yönelik WhatsApp ipuçları ve bazı hileleri bulunuyor.

En Faydalı WhatsApp İpuçları ve Hileleri

WhatsApp kullanıcılarının bilmesi gereken bazı ipuçları ve hileler hem zaman kaybını önlemekte hem de çok daha güvenli bir şekilde uygulamayı kullanmanızı sağlıyor. En faydalı WhatsApp ipucu ve hileleri arasında;

  • Aynı anda 2 WhatsApp hesabı kullanma son dönemde oldukça yaygındır. Bunun için Google Play üzerinden WhatsApp klonlama programı indirebilirsiniz.
  • WhatsApp görsellerini kitaplıktan hariç tutulması gerekiyor. Böyle WhatsApp üzerinden gün içerisinde yollanan onlarca resim ve video ile kitaplığınızın tıka basa dolması engellenmiş olacak.
  • WhatsApp mesajlarının planlanması orta vadede oldukça işinize yarayabilir. Bu durum sevdiğiniz insanların özel günlerini unutma riskini ortadan kaldırıyor. Bunun için üçüncü taraf bir uygulama yüklemeniz gerekiyor. Bu uygulama sayesinde WhatsApp gönderilerini planlayabilir, otomatik yanıtları programlayabilir, hatırlatıcılar ayarlayabilir ve çok daha fazlasını zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Gizliliğinizi daha üst seviyede sağlamak için WhatsApp hesabınızı kilitleyebilirsiniz. Bu noktada özellikle parmak izi özelliğini aktif hale getirirseniz uygulamayı ve dolayısı ile yazışmalarınızı sizin izniniz olmadan başkası kesinlikle okuyamaz.
  • WhatsApp kullanımının oldukça yaygınlaşması ile birlikte bazın rahatsız edici WhatsApp konuşmaları can sıkıcı olabiliyor. Bunun engellemek için ilk olarak susturma gereksinimi duyduğunuz sohbete gidin, ardından Diğer seçenekler ve Sessiz seçeneğine dokunmanız gerekiyor. Bu özellikle ile sohbet birkaç saatten başlayarak 1 yıla kadar susturulabiliyor.
  • Mesajlara uzun şekilde basarak onları yıldızlı mesaj haline getirebilir böylece ehr zaman en üstte yer almasını sağlayabilirsiniz.
  • Yolladığınız WhatsApp mesajının ne zaman karşı tarafa iletildiğini ve ne zaman okunduğunu görebilirsiniz. Bunun için sohbet penceresinden mesaja uzun süre basmalı ve ekranın üst kısmındaki Bilgi simgesine dokunmanız gerekiyor.
WhatsApp kullanımı bu ipuçları ve hileler sayesinde uygulamayı kullanmak çok daha kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleşiyor.

0 Yorum

Yorum Gönder

Yazıyla ilgili soru ve önerilerini bekliyorum