17 Nisan 2021 Cumartesi

Telefon Numarama Kayıtlı Twitter Hesapları

Telefon Numarama Kayıtlı Twitter Hesapları

Twitter hesapları, telefon numarası ile doğrulanarak güven altına alınmaktadır. Aksi takdirde Twitter hesabınız güvende olmayacaktır. Twitter hesap güvenliği böyle sağlanmaktadır.

Telefon numarama kayıtlı Twitter hesapları hangileri diye merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Günümüzde sosyal medya platformlarından hiçbirini kullanmayan kişi neredeyse yoktur. Ve bu popüler uygulamalardan biri de Twitter’dır. Gündeme dair duygu, düşünce, fikirlerimizi paylaştığımız platform olan Twitter’ın kullanıcı sayısı milyonlarla ifade edilmektedir. Bu kadar insanın kullanımı ile birlikte güvenlik konusu da kullanıcıları şüphelendirmektedir. Kullanıcılar telefon numarası, e-posta gibi şahsi kullanımlarını Twitter’a belirterek hesaplarını güven altına almaktadır.

Twitter Hesabınıza Telefon Numaranızı Bağlarsanız

Twitter’ı tüm dünyada milyonlarca insanın kullandığını söylemek yanlış olmayacaktır. Tanıdığımız, tanımadığımız binlerce insanla iletişi kurmaya yarayan Twitter’a telefon numaranızı bağlamanız halinde yararlanabileceğiniz birkaç avantaj vardır. Bu avantajların başında hesabınızın güvende olmasını sayabiliriz. Telefon numaranızı Twitter hesabınız ile bağlayarak, hesabınıza başka bir cihazdan giriş yapıldığı anda size bilgilendirici bir mesaj gönderecektir. Bu girişi siz yapmadı iseniz bunu belirterek, hesabınızın tüm cihazlardan çıkışını sağlayabilirsiniz. 

Bu açıdan Twitter hesabımı güvende tutmak istiyorum diyorsanız; telefon numaranızı doğrulamanızı öneririz. Telefon numaranızı, Twitter hesabınız ile bağlayarak ulaşabileceğiniz başka avantajlar da mevcuttur. Bu avantajlardan bir başkası ise telefon rehberinizdeki kişiler ile doğrudan iletişim kurmanızı sağlamaktadır. Telefon rehberinizdeki kişilerin hesaplarınıza doğrudan ulaşmanızı sağlamaktadır. Telefon numaranızı bağlamanın bir başka avantajı ise arkadaşlarınızın sizi bulmasının kolaylaştırır. Telefon numaranızı eklediğiniz zaman kullanıcı adını bilmediğiniz tanıdıklarınıza ulaşacaksınız, onlar da sizin profilinize ulaşacaklar.

Twitter ve Güvenlik

Twitter’a kayıt yaptırır iken Twitter sizden e-posta adresi veya telefon numarası istemektedir. Bu bilgileri istemesinin nedeni Twitter’ı daha kullanılabilir bir hale getirme amacıdır. Aksi düşünüldüğü zaman güvenlik zafiyetinin bulunduğu, birçok küfür ve hakaret olayı ile karşı karşıya kalabilirdik. Ve telefon numaranızı Twitter ile bağlayarak, hesabınıza giriş güvenliği sağlayabilirsiniz. Rehberinizdeki kişileri ulaşabilir, onlar da size kolaylıkla ulaşabilir. 

Bu nedenle telefon numaranızı hem güvenlik açısından hem de sağladığı avantajlar açısında Twitter ile bağlamanızı öneririz. Bu yazımızda genel olarak Twitter nedir, Twitter güvenlik yapısı nasıldır gibi sorulara cevap bulmaya çalıştık.

1 yorum

  1. yazının başlığı ile konunun alakası yoktur. abi orda yazıyor birden fazla kullanılan twitter hesaplarını öğrenme diye konuda güvenliğiniz için numara kayıt etmelisiniz yazıyor ve dahası konumuzu sonuna kadar okuyun diye de ya neyse kötü konuşmak istemiyorum

    YanıtlaSil

Yazıyla ilgili soru ve önerilerini bekliyorum
EmoticonEmoticon